home
Werkwijze
Particulieren
Professionelen
Partners
FAQ
Contact

Veel gestelde vragen


Waarom kan ik mijn matras niet gewoon stofzuigen?
De gangbare stofzuiger is niet krachtig genoeg voor een diepe reiniging van de matras. Het zuigt het vuil alleen maar dichter tegen de bovenkant van de matras aan, waar het zich ophoopt. Hierdoor krijg je als allergisch persoon alleen maar meer last. Met onze machine worden de huisstofmijten en bacteriën gedood. De uitwerpselen van de huisstofmijt worden losgetrild en uitgezogen. Dit kan een gewone stofzuiger niet.
Geneest de reiniging van mijn matras mijn allergie of astma?
De reiniging van uw matras zal uw allergie of astma niet genezen maar kan wel de intensiteit en frequentie van allergische reacties verminderen. De mensen met een allergische aandoening hebben minder tot geen klachten na het reinigen van de matras.
Werkt het ook op een oude matras?
Onze methode werkt zeker ook op oude matrassen. U zult merken dat uw matras enkele jaren langer zal meegaan.
Een matras van pas 1 jaar oud, moet deze al gereinigd worden?
Ja, in een jaar tijd beschikt een onbehandeld matras vaak al over een weelderige populatie huisstofmijten, hun uitwerpselen, stof en een halve kilo huidschilfers. Het is verstandig om uw matras minimaal 1 keer per jaar te laten reinigen.
Hoe vaak moet mijn matras gereinigd worden?
Uw matras kan het beste 1 of 2 keer per jaar gereinigd worden. Voor personen met een allergie aan huisstofmijt kan dit oplopen tot 3 keer per jaar.
Heb ik veel opkuis na het reinigen?
Nee, wij laten de kamer achter zoals we die gevonden hebben.
Heb ik veel voorbereiding?
Graag alle textiel van de matras verwijderen.
Verwijdert u ook vlekken?
Ja, wij verwijderen ook vlekken. Enkel op aanvraag.
Mijn hond/kat heeft op de matras geplast, krijgen jullie urinevlekken weg?
Ja, wij hebben een speciaal product die de urinekristallen afbreekt en de geur neutraliseert. Indien de amoniak van de urine te diep is ingedrongen kan dit brandplekken nalaten die we niet kunnen verwijderen.